Home
Geschiedenis
Leden
Gastenboek
Training
Oefenveld
Gastenboek
Linkpagina
Training
Verslagen

Verslagen

Nieuwsbrief Januari - Kurt

Het is weeral nieuwjaar geweest en de jongeren onder ons hebben weeral een flinke cent verdient met het zingen of hanzen maar daar zijn wij al te oud voor . Dus houden wij het bij feestvieren en agenda's maken . In de agenda van januari zal een verslag staan van de algemene vergadering die doorging op 7 december , de bestuursvergadering van 23 december en verder zal het gaan over wat we de komende maanden kunnen verwachtten .

Verslag algemene vergadering 07/12/99
De algemene vergadering werd gestart met een ballans van het weekend . We zijn tot de conclusie gekomen dat we meer verdient hebben als verleden jaar . Tevens hebben we gedurende het afgelopen seizoen minder opgemaakt . Met andere woorden : onze kas is weeral wat aangespekt . Daar moet nog wel de aankoop van nieuwe T -shirts en hout afgetrokken worden . Toen hebben we het erover gehad dat we niet meer gaan samenwerken met de Hoekse Sleurders dit om onze eigen jeugd meer de kans te geven te trekken . Daarna gingen we over tot herverkiezing van de oude en het kiezen van de nieuwe bestuursleden . De oude werden goedgekeurd en de nieuwe zijn twee dames nl.: Jill Van Mirlo en Annelies Verheyen . Na hen een beetje op de hoogte te brengen van hun taak was het pauze waar de Sint langskwam . Toen werden de lidgelden nog betaald en als slot werden de nieuwe T-shirts verdeelt . Elk lid krijgt het eerste T-shirt gratis en voor elk volgend T-shirt wordt een prijs van 300 fr. gevragen . Voor diegene die niet op de vergadering waren ; de T-shirts zijn te verkrijgen bij Kurt Braspenning .

Verslag kernvergadering van 23/12/99
Op de kernvergadering ging het vooral over het feestje en de andere activiteiten . De wintercompetitie is ook bekend . Verder ging het nog over de sportjeugdwerking en verzorging in het algemeen . We hebben een datum afgesproken voor de materialendag . Deze zal doorgaan op zaterdag 8 januari en zal om 9 uur s'morgens van start gaan op de kleirijt . Indien het gaat wordt aangeraden een hamer mee te brengen . 's Middags wordt er eten gehaald dus maakt u zich daar ook maar geen zorgen over . Verder zullen we op zondag 23 januari gaan zwemmen in de Rauwse Meren in Mol en op 18 februari gaan we bowlingen of schaatsen . Wat juist ligt nog niet vast. Zondag 13 februari is het Kernvergadering bij Stijn Verheyen . Daar zal verder beslist worden over het feestje maar de datum ligt al vast . Op 10 maart wordt het feestje georganiseerd en het zal in dezelfde genre zijn als vorig jaar.