Verslagen

Nieuwsbrief maart -

De maand februari zit er weeral op en het is geen onbewogen maand geweest . Allereerst was er de competitiedag in Deerlijk waar de mixploeg niet slecht scoorde. Dan was er het feestje. Dit jaar hadden we geopteerd voor een klein teerfeest en dit bleek een succes te zijn . De ambiance zat er in dit dankzij DJ Wouter Rombouts , eten was er ook in overvloed en voor drinken moesten we maar roepen en het werd van tevoren gebracht . Het was echt goed verzorgd en hierdoor was het ook al een stuk in de nacht was eer het teerfeest gedaan was . Ik denk dat zowel de jonge als de oudere jeugd zich kostelijk geamuseerd heeft .

De foto van deze maand is er één van Gaztedi . Dit is een Baskische ploeg die bij de heren -560kg steeds goed is voor een medaille . Dit hebben ze mede te danken aan hun ontzettend groot uithoudingsvermogen . Enkele onder ons herinneren zich nog wel de trek in Slagharen van 55 minuten.

Maar ook in de maand maart staat er weer heel wat op stapel . Zo is er op 7 maart een groot Nederlands tornooi speciaal voor de jeugd . En daarmee bedoel ik de zeer jonge jeugd vooral . Het is binnen en het is op zand dus slecht kan het niet zijn . Hier rekenen we op minimum 1 ploeg -15 jaar en 2 ploegen -20 jaar . Ook zal er hier dan een groepsfoto getrokken worden voor op de website.

Maar dat is niet alles want op 21 maart gaan we zwemmen in te Mol . Dus als je een waterrat bent of gewoon eens een dag van huis weg wilt zijn ga dan mee Er zal vervoer zijn zodat je niet bang moet zijn datje met de fiets moet .BELANGRIJK: Vergeet je zwembroek dan niet anders mis je al de pret.


 SFIDA webdev - Scripts Freelance Internet Development Artwork Internationaal Jeugdtouwtrektoernooi GENSB RIST-System Touwtrekvereniging "De Berketrekkers" - touwtrekken in Merksplas Trekker Trek Merksplas Belgische Touwtrek Bond, erkent door "Tug of War Federation", lid van Vlaamse Traditionele Sporten VlaS vzw Belgische Touwtrekbond provinciaal comite Antwerpen Belgische Touwtrekbond provinciaal comite West en Oost vlaanderen Touwtrekken in Oost vlaanderen Beker van Limburg Touwtrekken Touwtrekken in Vlaams Brabant Belgisch Indoor criterium Nationale outdoor competitie touwtrekken